• Silahkan bergabung dengan chat kami di Telegram group kami di N3Forum - https://t.me/n3forum
  • Welcome to the Nyit-Nyit.Net - N3 forum! This is a forum where offline-online gamers, programmers and reverser community can share, learn, communicate and interact, offer services, sell and buy game mods, hacks, cracks and cheats related, including for iOS and Android.

    If you're a pro-gamer or a programmer or a reverser, we would like to invite you to Sign Up and Log In on our website. Make sure to read the rules and abide by it, to ensure a fair and enjoyable user experience for everyone.

Recent content by TheFallenAngels

  1. TheFallenAngels

    zzz.. g iso .. ga mudeng.. swt =="a

    zzz.. g iso .. ga mudeng.. swt =="a
  2. TheFallenAngels

    wakakka.. sama dul.. @@ aku sampe pusing.. mikir" dewe, otak atik dewe.. kdg bisa kdg ngga.. >_<...

    wakakka.. sama dul.. @@ aku sampe pusing.. mikir" dewe, otak atik dewe.. kdg bisa kdg ngga.. >_< kdg semangat kdg ora.. wkwkwk.
  3. TheFallenAngels

    zzz.... jek bingung kape golek ilmu ndek kene.. lak diumpamakne lvl, liyane wes lvl 50.. aku...

    zzz.... jek bingung kape golek ilmu ndek kene.. lak diumpamakne lvl, liyane wes lvl 50.. aku lagi maen game e.. @[email protected]
  4. TheFallenAngels

    wakkwakwka.. bocah edan,,

    wakkwakwka.. bocah edan,,
  5. TheFallenAngels

    misuh2 sek ndek vm... jiantungan .. bajigur.. diandang.. @[email protected] *stress*

    misuh2 sek ndek vm... jiantungan .. bajigur.. diandang.. @[email protected] *stress*
  6. TheFallenAngels

    ku hanya makhluk yang tidak bermateri, dipandang sebelah mata, tak punya reputasi

    ku hanya makhluk yang tidak bermateri, dipandang sebelah mata, tak punya reputasi
  7. TheFallenAngels

    ku hanya makhluk yang tidak bermateri, dipandang sebelah mata, tak punya reputasi

    ku hanya makhluk yang tidak bermateri, dipandang sebelah mata, tak punya reputasi
  8. TheFallenAngels

    wes buyar goro2 delphine ta* ==" trpksa sinau maneh... @[email protected]

    wes buyar goro2 delphine ta* ==" trpksa sinau maneh... @[email protected]
  9. TheFallenAngels

    wogh, sangar ngono kw? wes iso tembus?

    wogh, sangar ngono kw? wes iso tembus?
  10. TheFallenAngels

    [Free Topics Bag.2] Ngejunk Disini Yuk, Sapa Tau Dapet Cheat Dewa :p

    kk, caranya dupe brng gmna yah? yg rf indo.. >.<
  11. TheFallenAngels

    kwkawkawkawkaw parah.. aku wes mudeng cara'e bobol gg, d bypass, cman yo itu, isone game advent...

    kwkawkawkawkaw parah.. aku wes mudeng cara'e bobol gg, d bypass, cman yo itu, isone game advent, selain itu.. 0 GEDE..
  12. TheFallenAngels

    wkaokwoakwoa.. ngga ngerti ginian.. d sini cari ilmu >< hohoho.. tp sui" yo mumet fer.. @[email protected]

    wkaokwoakwoa.. ngga ngerti ginian.. d sini cari ilmu >< hohoho.. tp sui" yo mumet fer.. @[email protected]
  13. TheFallenAngels

    [Ask] Kalau Newbie Di N3

    waduh.. d bgian sub udah ndak nmpung bwt otaknya.. smua bhasan pkok uda d luar nalar saia.. :wacko: kek bkin cheat ndiri, nmbus gg-nya, address, de el el,, gtw deh apa lgi.... @[email protected]
  14. TheFallenAngels

    visitor messenger... msok sesepuh ra nduwe toh?? cacad koen... awkawkawka

    visitor messenger... msok sesepuh ra nduwe toh?? cacad koen... awkawkawka
  15. TheFallenAngels

    ha? maksud e? ==

    ha? maksud e? ==
Top