• Silahkan bergabung dengan chat kami di Telegram group kami di N3Forum - https://t.me/n3forum
  • Welcome to the Nyit-Nyit.Net - N3 forum! This is a forum where offline-online gamers, programmers and reverser community can share, learn, communicate and interact, offer services, sell and buy game mods, hacks, cracks and cheats related, including for iOS and Android.

    If you're a pro-gamer or a programmer or a reverser, we would like to invite you to Sign Up and Log In on our website. Make sure to read the rules and abide by it, to ensure a fair and enjoyable user experience for everyone.

Teorex Inpaint v1.0

Status
Not open for further replies.

kalimanggis

TK A
Level 1
Inpaint reconstructs the selected image area from the pixel near the area boundary. Inpaint may be used to remove undesirable objects from still images.
Delete any unwanted object from your photo, such as extra power-line, people, text... The program will automatically inpaint the selected area to erase it.
If some unexpected object spoils an otherwise good photograph, Inpaint may be used to remove it. Simply select the object. No need for fiddly messing about with the clone tool!
It is alarmingly simple to use. Draw a selection around the object you wish to remove from the picture, and run smart remove selection. Inpaint will fill the selection area with intelligently generated texture drawn from the surrounding image data.
Sumber http//www[.]teorex[.]com/inpaint[.]html

Cara:
1. Open file/ buka gambar yang ingin anda edit
2. Select Lasso atau Rectangular
3. Inpaint Run

Malas baca Overview diatas ok deh wa kasih keterangan dengan gambar aja






Link Download
Code:
http://gudangupload.com/filelink.php?filecode=60e0e2da308c046845ac4a4c7d50ff44
Pm saya jika masa link telah koid
 

CYBERMONK1412

1 SD
Level 2
wahhh?????
kok bisa????
ini mirip clone stamp di photoshop ????
tapi kok.....
HERANNN GW! (amazing deh gw!!)
udahlah coba dulu ah.,....
:thumbsup:
 

Juray

6 SD
Banned
^
swt perhatiin gambarnya
itu bagian gambarnya dihapus tapi bagian background gambarnya bisa tampak

btw link DL nya eror tuh
bisa tolong pindahin ke kitaupload or indowebster ga?
atau ga [JaMu] or keygennya aja, nih lg coba DL dari webnya
 

saiokie

2 SD
Level 2
@wakimin

maav kek Anda perlu kacamata minus ^_^

kwkwkw...canda bro/sis

bisa rapi gitu yah??!

@[email protected]!

Ray kalo uda ambil ..gw minta yha..gk iso DL ne


@batosai
lo alumni SMP 239/SMA 109 yah???!!?!
 

wakh

TK B
Level 1
Yang sudah berhasil harap lapor...

Koq ga percaya ya saya bisa kek gini?

Masa dia bisa ganti background gambar yang dipotong secara otomatis?Wah keren dong...
 

wakh

TK B
Level 1
Lumayan sih bisa nyesuaiin sama warna background...

Tapi itu ga usah pake software juga bisa deh, pake stamp.
 

byon

TK A
Level 1
Harusnya begitu. Coba gini, gua sembunyi di belakang box, boxnya di ilangin, harusnya ada gambar gua dunk xD

Berarti kyk barangnya doraemon dunk. Gua uda nyoba. 12 gambar yg berbeda, g ada hasil ternyata
 

wakh

TK B
Level 1
Tapi mungkin kalau backgroundnya cuman 1 warna atau noise mungkin bisa hehe...

Lumayan buat newbie yang ngga bisa pake clone stamp
 
Status
Not open for further replies.
Top